De perfecte website voor jou, waar moet je beginnen?

De perfecte website voor jou, waar moet je beginnen?

Wil je een website die de voor jouw juiste klanten aantrekt, maar weet je niet waar je moet beginnen? Goed nieuws, in deze blog wordt het onderwerp besproken. Bij keuze voor een website met Profit by Design ontwikkel je jouw website waardoor er toename zal zijn in zowel traffic en conversies! Interesse gewekt? Lees snel verder.

Visie & Strategie

Bij ontwikkeling hoort een visie, zorg ervoor dat je precies weet wat binnen in jouw doelgroep gezocht wordt en nodig is. Als je dit helder hebt kun je door middel van experts op het gebied van Profit by Design om de tafel gaan zitten en te brainstormen over de doelgroep alsook over welke strategie je wilt hanteren, en over wat je uiteindelijk wilt bereiken met je website. Als volgt wordt er een strategie, concept design en paginastructuur opgesteld om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Samen met je internetbureau naar een goed resultaat.

De techniek bestaat uit verschillende stappen

1.Plattegrond en Route

Als eerste worden de doelgroep en markt in kaart gebracht. Op basis daarvan worden lange en korte termijn SMART doelstellingen opgesteld. Met behulp van een marketingmodel worden de sterke en zwakke kanten van jouw organisatie gekoppeld aan zowel de kansen als de bedreigingen in de markt.

2.Methode

In samenwerking kunnen jullie de effectiefste methode bedenken. Door middel van een doeltreffend concept waarin aandacht wordt besteed aan het idee, de structuur, de inhoud, wireframe en concept.

3.Techniek

Als jullie idee en vormgeving kristalhelder is kan het design geïmplementeerd worden met het CMS-systeem. Met front-end development wordt gezorgd voor de verbinding tussen het design en de software die jouw website het best laat functioneren. Verder wordt er focus gelegd om continu de websitesnelheid te optimaliseren. Er zullen ook meerdere testen worden uitgevoerd waaronder een A/B test.

Waar wacht je nog op?

Al met al alleen maar voordelen, het beste voor jouw bedrijf vanuit de allerbeste zorg. Dus wacht niet langer en ga snel op zoek naar de mogelijkheden in Profit by Design, zodat ook jouw website gelijk staat aan jouw succes! Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.