Meer geluk in de liefde met relatiebemiddeling

Meer geluk in de liefde met relatiebemiddeling

Merk je dat de zoektocht naar een nieuwe liefde je veel tijd kost? Krijg je regelmatig te maken met afwijzingen of reageren mensen soms helemaal niet? Vind je het lastig om iemand aan te spreken in een café of bijvoorbeeld in een winkelcentrum? Het zoeken naar een nieuwe relatie kan best lastig zijn, sterker nog; veel mensen staken deze zoektocht na verloop van tijd. En dat is zonde! Want jouw grote liefde loopt ergens rond. Met relatiebemiddeling, maak je de kans een stuk groter dat je deze persoon ook daadwerkelijk gaat ontmoeten. Hoe relatiebemiddeling werkt? Je leest het hieronder!

Waarom werkt relatiebemiddeling wel?

Zelfstandig op zoek gaan naar een nieuwe liefde lijkt aantrekkelijk. Je loopt gewoon een restaurant binnen en met een beetje geluk is het raak. De praktijk wijst echter uit, dat de kans dat je op deze manier jouw grote liefde gaat vinden, zeer klein is. Relatiebemiddeling werkt totaal anders. Eerst voer je een persoonlijk gesprek met een professionele bemiddelaar die je vragen gaat stellen. Waar ben je precies naar op zoek? Wat vind je belangrijk in een relatie? Wil je ook tijd vrijhouden voor je carrière en je sociale leven? Heb je een bepaald opleidingsniveau in gedachten voor je nieuwe liefde? Je kunt bij de bemiddelaar alles kenbaar maken wat jij belangrijk vindt, zodat de zoektocht naar jouw nieuwe liefde zo scherp mogelijk ingezet kan worden. Als dit gedaan is, gaat de bemiddelaar voor je op zoek en kun jij uit een aantal kandidaten kiezen, met wie jij een date wilt.

Daten wordt weer leuk met relatiebemiddeling

Doordat relatiebemiddeling uitgaat van maatwerk, is de kansberekening groot dat je met iemand gaat daten waar je een klik mee hebt. Heb je een goede baan in het bankwezen en zoek je iemand met een financiële achtergrond? Waarmee je fijn kunt praten over klassieke muziek en andere culturen? Deze specifieke wensen kun je in het intakegesprek kenbaar maken, waardoor je zeker weet dat jouw kandidaten binnen dit profiel passen. Hiermee wordt het daten weer een stuk leuker, je komt in ieder geval met iemand aan tafel te zitten die jouw interesses deelt. Voor je het weet heb je de liefde van je leven gevonden, heerlijk toch?