3 beautips voor als je op vakantie gaat

3 beautips voor als je op vakantie gaat

Ga je binnenkort op vakantie en wil je er op je best uitzien? Met deze drie eenvoudige beautips ben je er zeker van dat je stralend en verzorgd op vakantie gaat. Of je nu naar het strand gaat, een stad bezoekt of de bergen intrekt, met deze tips zal je er altijd geweldig uitzien.

Verzorg je huid

Tijdens je vakantie wil je waarschijnlijk zo min mogelijk make-up dragen. Een frisse en gezonde huid is dan extra belangrijk. Begin daarom ruim voor je vakantie met het verzorgen van je huid. Reinig je gezicht grondig en gebruik een hydraterende crème om je huid te voeden. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat je huid straalt en geeft je zelfvertrouwen.

Ook tijdens je vakantie is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Vergeet niet om zonnebrandcrème te gebruiken, zelfs als je denkt dat je huid al een beetje gebruind is. De zon kan je huid namelijk snel beschadigen en verouderen. Kies een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor en breng deze regelmatig opnieuw aan.

Bescherm je haar

Het zoute zeewater en de felle zon kunnen je haar beschadigen. Bescherm je haar daarom goed tijdens je vakantie. Draag bijvoorbeeld een hoed of gebruik een sjaal om je haar te beschermen tegen de zon. Daarnaast is het belangrijk om je haar regelmatig te hydrateren. Gebruik een conditioner of haarmasker om je haar extra te verzorgen.

Ook na het zwemmen is het belangrijk om je haar goed te verzorgen. Spoel je haar na het zwemmen uit met zoet water om het zout en chloor te verwijderen. Breng daarna een conditioner aan om je haar te voeden en klitten te voorkomen. Laat je haar daarna aan de lucht drogen en gebruik zo min mogelijk hitte om je haar te stylen.

Minimaliseer je make-up

Op vakantie wil je waarschijnlijk niet al te veel tijd besteden aan je make-up. Minimaliseer daarom je make-up routine en kies voor een natuurlijke look. Gebruik bijvoorbeeld alleen een getinte moisturizer of een BB crème in plaats van foundation. Breng wat mascara en een vleugje blush aan voor een frisse uitstraling.

Een bronzer kan ook een mooie toevoeging zijn aan je vakantie make-up. Breng een beetje bronzer aan op je jukbeenderen, voorhoofd en kin voor een sunkissed look. Vergeet niet om je make-up af te halen voordat je gaat slapen. Gebruik een milde reinigingsmelk of een make-up remover om je huid goed schoon te maken.

Conclusie

Met deze drie beautips zorg je ervoor dat je er op je best uitziet tijdens je vakantie. Verzorg je huid goed, bescherm je haar en minimaliseer je make-up. Zo kan je optimaal genieten van je vakantie zonder je zorgen te maken over je uiterlijk. Vergeet vooral niet om te ontspannen en te genieten van je welverdiende vakantie.