De aanzet van uw wenkbrauwen wordt met een lichtere kleur geschaduwd

De aanzet van uw wenkbrauwen wordt met een lichtere kleur geschaduwd

Dit is een van de grootste trends op het gebied van persoonlijke verzorging

Als het gaat om persoonlijke verzorging, zijn er altijd wel een aantal trends die komen en gaan. Zo staat een natuurlijke look vandaag de dag erg hoog op het lijstje van trends. Volle en mooie wenkbrauwen zijn de droom van iedere vrouw. Echter is niet iedereen gezegend met volle en mooie wenkbrauwen. Gelukkig is daar nu een fijne uitkomst voor. Deze trend biedt voor ieder wat wils.

Ombre powder brows

Ombre powder brows is een van de meest geliefde trends op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Het maakt niet uit wat je haarkleur is en dus de kleur van uw wenkbrauwen is, er is altijd een geschikt uitkomst. Het ombre effect zorgt voor een prachtige natuurlijke look. Zo hoeft u voor lange tijd niet meer dagelijks uw wenkbrauwen bij te werken, deze behandeling zal u veel tijd besparen.

De aanzet van uw wenkbrauwen

Het geheim achter deze vorm van persoonlijke verzorging? De aanzet van uw wenkbrauwen wordt met een lichtere kleur geschaduwd. Hierdoor zorgt het voor een erg mooie overloop en de techniek wordt toegepast met behulp van een speciaal PMU apparaat. Let er wel op dat dit resultaat niet permanent is en dat u na ongeveer 1,5 jaar de kleur bij moet werken. Toch kan het zeker baten. U kunt voortaan vol zelfvertrouwen de deur uit. U hoeft ook niet bang te zijn dat uw make-up uitloopt wanneer het regent. Deze behandeling heeft veel voordelen.

Een professionele behandeling

Het zetten van deze vorm van permanente make-up is een vak apart. Sterker nog, een schoonheidsspecialiste moet hier een opleiding voor volgen, wil deze vorm van permanente make-up goed worden gezet. Bij Brows By Ellis bent u aan het juiste adres voor een professionele behandeling. Neem gerust eens een keer contact op en laat u vrijblijvend informeren. Ook voor uw vorm van de wenkbrauwen is het mogelijk om deze behandeling uit te laten voeren.