Helpt damiana bij menstruatiekrampen?

Helpt damiana bij menstruatiekrampen?

Damiana heeft een ontspannend effect op geest en lichaam. Bij menstruatiekrampen is het dan ook aan te raden om damiana te gebruiken, om deze pijn te verlichten. Veel vrouwen hebben rondom de ongesteldheid last van menstruatiekrampen, die soms echt heftig kunnen zijn. Damiana biedt hierbij verlichting om deze krampen goed te kunnen verdragen. Kies jij ook voor damiana?

Menstruatiekrampen, waar komen die vandaan?

In de aanloop naar de ongesteldheid of tijdens, komt het vaak voor bij vrouwen dat ze last hebben van ‘dysmenorroe’ ofwel menstruatiekrampen. Dit is een normaal verschijnsel en komt heel vaak voor. De pijn kenmerkt zich door krampen in het lichaam, ook noemen veel vrouwen het een zeurende pijn. De spieren van de baarmoeder trekken op die momenten samen, wat deze pijn veroorzaakt. Gelukkig is er een effectieve manier om deze pijn te verzachten; damiana!

De werking van damiana

Damina komt in de natuur voor in Centraal Amerika, Zuid Amerika en het Caribisch gebied. Deze plant is feitelijk een struik met geurige, gele bloemen. Al eeuwen geleden ontdekten mensen de geneeskrachtige werking van damina. Het werd destijds dan ook veelvuldig ingezet bij rituelen, waarbij de plant zorgde voor verlichting van het dagelijks leven. De kruiden van de plant worden gebruikt om er thee van te zetten, of door het te roken met een vaporizer. In beide gevallen zorgt daminia voor een ontspannend effect, dat ook erg goed helpt tegen menstruatiekrampen.

Profiteer van de voordelen van diamiana

Damiana kopen? Je kunt dit online gemakkelijk doen. Hierbij kun je damiana bestellen vanaf je bank en wordt het keurig thuisbezorgd. Binnen een paar dagen heb je het in huis en ben jij goed voorbereid voor de volgende menstruatiekrampen. Naast een ontspannende werking, helpt damiana bijvoorbeeld ook goed tegen stress en een onrustig gevoel. Heb je een drukke baan met veel stress? Binnenkort tentamens voor je studie waar je jezelf erg druk om maakt? Vind je het fijn om af en toe met vrienden een avond te relaxen, waarbij een genotsmiddel voor extra vreugde zorgt? Kies voor daminana en je zult meteen de voordelen ervaren. Probeer jij ook een keer damiana?