Last van een branderige vagina? Zo kom je er vanaf

Last van een branderige vagina? Zo kom je er vanaf

Een branderige vagina kan verschillende oorzaken hebben. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van een blaasontsteking, uitwendige irritatie, maar je kunt ook een vaginale schimmelinfectie hebben. Deze infectie is onder andere te herkennen aan jeuk aan de vagina, een branderig gevoel en witte afscheiding. Een vervelende aandoening, waar je met goede medicatie gelukkig weer snel vanaf kunt komen.

Vaginale schimmelinfectie herkennen

Een vaginale schimmelinfectie kun je ook herkennen opgezwollen slijmvlies rondom je vagina, wat vaak dan ook rood is. Vaak is dit slijmvlies ook nog eens pijnlijk. Bij het plassen kun je met een vaginale schimmelinfectie, een pijnlijk en branderig gevoel ervaren. Bij geslachtsgemeenschap zul je met een vaginale schimmelinfectie ook pijn hebben. Een ander herkenningspunt is de brokkelige, witte afscheiding die typerend is voor een vaginale schimmelinfectie. Herken jij deze symptomen? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk last van een vaginale schimmelinfectie. Tijd om hier snel iets aan te doen, voordat de klachten erger worden.

Behandeling vaginale schimmelinfectie

Canesten Gyno werkt uitstekend tegen een vaginale schimmelinfectie. Dit geneesmiddel bestrijdt de schimmels en de gisten effectief, waardoor je vaak na een aantal dagen al verlichting ervaart. Je kunt dit geneesmiddel in verschillende vormen online bestellen; bijvoorbeeld in de vorm van een crème of capsule. In tabletvorm kun je het ook krijgen. Voordat je gaat slapen, breng je deze tablet inwendig in en deze zal in de warme, vochtige vagina oplossen en zijn werk gaan doen. Een eenvoudige, pijnloze manier om je vaginale schimmelinfectie mee te genezen, zodat je snel weer de oude bent. Bestellen van Canesten Gyno kun je eenvoudig online doen. Voordeel van het online kunnen bestellen, is dat je er het huis niet voor uit hoeft. Je hebt geen ongemakkelijke situaties bij de lokale apotheek en je hoeft ook bang te zijn dat je bekenden tegenkomt in de winkel. Het geneesmiddel wordt snel geleverd zodat je direct de behandeling op kunt starten. Ben je er zo weer vanaf. Heerlijk toch?