Kun je op Schiphol beautyproducten ook taxfree inkopen?

Kun je op Schiphol beautyproducten ook taxfree inkopen?

Ben je benieuwd of je op Schiphol beautyproducten ook taxfree kunt inkopen? In dit artikel beantwoorden we deze vraag. We geven je een overzicht van de winkels op de luchthaven waar je beautyproducten kunt kopen en vertellen je of je hier belastingvrij kunt winkelen.

Winkels op Schiphol

Schiphol heeft een breed scala aan winkels waar je beautyproducten kunt kopen. Denk hierbij aan bekende merken zoals MAC, Bobbi Brown, Chanel, Dior en Estée Lauder. Daarnaast zijn er ook winkels als Rituals en The Body Shop waar je terecht kunt voor verzorgingsproducten. Al deze winkels zijn te vinden achter de paspoortcontrole, dus je moet wel een vliegticket hebben om er te kunnen winkelen.

Belastingvrij winkelen

Veel reizigers vragen zich af of je op Schiphol belastingvrij kunt winkelen. Het antwoord is ja! Als je reist binnen de Europese Unie, kun je op Schiphol belastingvrij winkelen. Dit betekent dat je geen btw hoeft te betalen over je aankopen. Dit scheelt je al snel 21% op je totale aankoopbedrag.

Taxfree winkels

Op Schiphol zijn er verschillende winkels waar je taxfree beautyproducten kunt kopen. Deze winkels vind je voornamelijk in de zogenoemde 'Taxfree Area'. Hier kun je terecht voor parfums, make-up, huidverzorging en andere beautyproducten. Enkele populaire winkels waar je terechtkunt zijn:

Heinen Delfts Blauw: hier vind je onder andere Delfts blauw aardewerk met een modern tintje.

See Buy Fly: een luxe winkel waar je terecht kunt voor allerlei beautyproducten.

Holland & Barrett: een winkel waar je terechtkunt voor natuurlijke producten voor je gezondheid en welzijn.

Voorwaarden

Om aanspraak te maken op taxfree winkelen op Schiphol, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je reizen naar een bestemming buiten de Europese Unie en je aankopen moeten in een verzegelde tas zitten met een aankoopbewijs erbij. Daarnaast gelden er per land verschillende maximumbedragen voor taxfree winkelen. Wil je meer informatie over de voorwaarden en de geldende maximumbedragen, kijk dan op de website van de luchthaven. Meer informatie op vluchtenschiphol.nl!

Tijd om te shoppen!

Dus ja, je kunt op Schiphol beautyproducten ook taxfree inkopen. Met een breed scala aan winkels waar je terecht kunt voor beautyproducten, kun je een hoop geld besparen op je aankopen. Vergeet niet om de voorwaarden te controleren voordat je gaat winkelen en geniet van je taxfree shopping-ervaring op Schiphol.