Wat doet een datingbureau?

Wat doet een datingbureau?

Al langere tijd op zoek naar de ware liefde? Bezoek je regelmatig uitgaansgelegenheden in de hoop dat je jouw ware liefde hier zult treffen? Online actief op zoek naar een partner? En wil het eerlijk gezegd niet erg lukken? Dan wordt het de hoogste tijd om je kansen te vergroten op de ware liefde. Hoe je dat kunt doen? Een datingbureau is een succesvolle manier, om je ware liefde te vinden. Het bureau doet al het werk voor je en jij hoeft je alleen maar te richten op de leuke kanten van het daten. Op naar de ware liefde!

Intakegesprek bij datingbureau

De eerste stap is het intakegesprek. In dit gesprek kun je aangeven wie je bent, wat je karaktereigenschappen zijn en waar je specifiek naar op zoek bent. Door een helder profiel van jou en jouw ware liefde op te stellen, is het vertrekpunt duidelijk voor een datingbureau. Doordat het bureau voor jou op zoek gaat en ook alles voor je doet wat hiermee samenhangt, hoef jij niet bang te zijn voor vervelende afwijzingen of ongewenste reacties van kandidaten. Dit stuk neemt het datingbureau namelijk voor haar rekening. Uiteindelijk komen er een aantal kandidaten uit de bus, die passen bij jouw wensen en die ook graag met jou op date willen. Jij bepaalt vervolgens uiteraard zelf met wie je uiteindelijk op stap gaat.

Aansluitende profielen

De kracht van een datingbureau zit in de scherpe profielen. Als je een club of restaurant binnenwandelt, is er uiteraard altijd een kans dat je iemand tegenkomt die je wel leuk vindt. Vaak is het echter zo dat als je vervolgens met diegene in gesprek raakt, dit toch niet de ware liefde blijkt te zijn. Ook gebeurt het regelmatig, dat uit een dergelijke ontmoeting wel een relatie voortvloeit, maar na enkele weken ook alsnog strandt. De reden? De profielen sluiten niet op goed elkaar waardoor het uiteindelijk niet levensvatbaar blijkt te zijn. Bij een datingbureau wordt er kritisch gekeken naar de profielen, zowel naar die van jou als die van kandidaten die voor jou in aanmerking komen. Pas als er een match is op basis van profielen, wordt deze persoon benaderd. Als het uiteindelijk tot een date komt, is de kans vervolgens groot dat er een klik is. Als deze klik er tijdens de eerste date dan ook daadwerkelijk is, is de kans groot dat hier ook een prachtige relatie uit voortkomt. Gun jij jezelf ook meer kans op de ware liefde met een datingbureau?