Zomerjurkjes trends 2023?

Zomerjurkjes trends 2023?

Ook zo’n zin in de zomer van 2023? Heerlijk genieten van de stralende zon, hoge temperaturen en dat fantastische buitenleven! De zomer is ook de tijd van feestjes in de buitenlucht, lekker eten op het strand en met vrienden en familie barbecueën. Als modebewuste vrouw ben je vast nu al aan het nadenken wat je straks tijdens al die leuke zomerse gelegenheden aan gaat trekken. Ben je wel toe aan een nieuwe garderobe, omdat je eigenlijk niets bruikbaars meer aan zomerse outfits in je kast hebt hangen? Wij hebben de zomerjurkjes trends 2023 voor je op een rijtje gezet. Dan scoor je straks gegarandeerd!

Licht en luchtig

Als je denkt aan de zomer, dan denk je natuurlijk aan die heerlijke zomerzon en hoge temperaturen. Maar in de zomer kan het soms ook weleens te heet worden, zeker als je buiten vaak in beweging bent, is het dan wel zo fijn om zomerjurkjes te dragen die van licht materiaal gemaakt zijn. Ook materiaal dat lekker luchtig is, is zeker aan te raden in dit seizoen. Kies daarom voor materialen zoals linnen en katoen voor je zomerjurkjes. Dan weet je zeker dat je jezelf altijd comfortabel en fijn voelt!

Wijd 

Dit jaar gaan we veel zomerjurkjes zien die lekker wijd zijn. Geen strakke, korte jurkjes dus, maar juist weer wat wijder en ruimer. Dit geeft je extra bewegingsvrijheid, bovendien zorgt het voor een gevoel van vrijheid. In deze lijn gaan we deze zomer ook vaak de pofmouw jurkjes zien. De pofmouw staat voor elegantie, stijl en lef. Het maakt je outfit meteen chique en gedurfd tegelijk. Heb je deze zomer een bruiloft op het strand of op de boulevard? Kies dan voor een pofmouwjurkje en je zult merken dat het iedereen meteen op zal vallen! 

Uitbundig

De zomerjurkjes van 2023 zullen zich ook kenmerken door uitbundigheid. Denk hierbij aan sprekende prints op shirts, die we ook terug zullen zien in de jurkjes. Ook jurkjes in Boheemse stijl zullen we vaak zien op het strand, op festivals en op de terrassen. Deze stijl kenmerkt zich door veel opvallend kleurgebruik, waarbij er ook borduursels te vinden zullen zijn op de jurkjes. Jurkjes in deze stijl zijn vaak van luchtige stoffen gemaakt, dat is dan wel weer zo fijn in de zomer. Naast leuke zomerjurkjes is er overigens nog veel meer leuke dames kleding online te vinden! Voor welke outfit ga jij deze zomer?